2. division levere selv varen i Frederikshavn

GULD til 4. division.
13. september 2017

Så blev det skæbnens time i 2 division. Presset nedefra og en af nedrykningspladserne puster os i nakken, men med 15 point kan vi selv afgøre situationen. Søndagens opgør i Frederikshavn mod Stars & Strikes er dog mere end en kamp for os om at overleve i 2. div. Stars & Strikes skal også bruge point for at bevare deres bronze medaljer.

I en tæt og intens 1. serie tager vi første stik med 6-2 og er lidt tættere på overlevelsen. Prop overrasker alt og alle med 254 der sikre 2 point og en kugle i renden i absolut sidste kast fra modstanderene sikre yderligere 2 og totalkeglerne på 1181 er tilstrækkelig til at runde den op på de 6 point.

2. serie står gennem hele sættet til at kan blive alt fra 8-0 til 0-8. Og da double 2 med Prop og Ole taber med 83 kegler er vi en smule pressede alene i total keglerne. Nicki og Ulle slår dog kontra og tager deres med 75 kegler og lader det dermed være op til Bjarne og Kølig Kjeld at nappe sejren. De to ”robotter” er upåvirkelige af omstændighederne og gør arbejdet færdigt til endnu en 6-2 sejr. 1251 kegler totalt og 5 mand over par. Med 12 point på kontoen er vi blot 3 point fra selv at have udført arbejdet i bunden af tabellen.

3 serie ender med 4 – 4 via bl.a. Kølig Kjelds 241 og Bjarnes 235. Total blev det til 1211 kegler mod S&S’s 1201. Med det fornødne antal point i hus trækker Ole Ø sig ud af matchen og erstattes af Palle, men bl.a. også pga. fairplay overfor værternes Thomas og Thomas der ikke har været til meget gavn på nuværende tidspunkt i kampen.

Maskinen blev sat i frigear og rullede med vinden i sidste serie. Bjarne, Kjeld og Ulrik fortsætter dog deres manene tråd mens resten spiller så som så…. Vi får dog 2 ekstra point til kontoen.

Tophatten med 870 udtaler ”Det var ren Bjarne-mad” og fortsætter “men det er jo også forholdsvis unge uerfarenhed mennesker jeg er oppe imod” Benzin holder sig også godt til med 851 og det er jo heller ikke helt ring’

Den endelige sejr blev på 18-14 og vi tager dermed endnu en tur i 2. division.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *